Zullen wij je helpen aan een winstgevende marketing strategie?

Sinds 2016 hebben we tal van succesvolle ondernemers geholpen om een winstgevende marketing strategie te creëren.

100+ ondernemers gingen je voor

Jaar toonaangevend in online marketing
0
Successen behaald
0 +
Klantbeoordeling
0

Hi!

Wij zijn Chelsea en Lysette van Online Bazen. Al sinds 2016 helpen we honderden ondernemers aan meer bezoekers, leads en klanten bewezen online marketing strategieën. Inmiddels zijn we al 8 jaar bezig en hebben welke nog net zoveel motivatie als 8 jaar geleden. 

Toen ik (Chelsea) aan dit avontuur begon was alles nog nieuw en stapte ik blind in de wereld van online marketing. Er lagen veel uitdagingen op de loer. Veel goede momenten, maar natuurlijk ook een aantal leermomenten. Hier leren we van en komen we weer sterker uit.

En dat blijkt! Want door het consistent doorzetten, leren en testen helpt Online Bazen al jaren lang de meest leuke klanten met hun online groei. Door het nauwe contact en bazen die echt de diepte induiken en met je meedenken, hebben we al vele succes behaald.

Google Partner

Chelsea & Lysette

Eigenaren van Online Bazen

We weten wel wat we doen!

Cathy Fabluxe
Cathy Fabluxe
2023-08-07
Na 10 jaar zelf Facebook te hebben gedaan besloten wij om eens proffesioneel hulp te zoeken . Na online een grote zoektocht te hebben gedaan naar de beste online marketeer kwamen wij uit bij Online bazen. Na contact te hebben genomen kwam Chelsea (eigenaar) direct naar onze winkel om het een en ander te bespreken . Dit sprak ons erg aan en zijn we eigenlijk gelijk de samenwerking aangegaan . Na zelf veel problemen te hebben ervaren op Facebook met het promoten dmv account geblokkeerd heeft online bazen er alles aan gedaan zodat wij weer konden promoten op Facebook . Ik raad iedereen aan die vastloopt op het gebied van online adverteren om Online Bazen te raadplegen en eventueel een samenwerking te starten . Het geheel uit handen geven van het online adverteren en de mails etc neemt een heleboel stress weg zodat wij ons op de juiste dingen konden concentreren met onze kleding winkel .
Damla Imanci
Damla Imanci
2022-12-23
Super tevreden. Luisterd aandachtig naar de wensen en verwachtingen van de klant en haalt de maximale resultaat eruit!
Robbin Zwartjes
Robbin Zwartjes
2022-10-08
Toppers!
Sandy Nicole Langstraat
Sandy Nicole Langstraat
2022-04-21
Super goede service! Altijd enorm betrokken bij de klant en echt een marketing bureau wat te vertrouwen is. Aanrader!!!
Martijn van der Loo
Martijn van der Loo
2020-06-26
Wil je meer scoren in je online marketing ga dan zeker eens praten met Online Bazen. Ze kunnen je voorzien van een goed advies en het uiteraard ook uitvoeren. Zeker een aanrader.
Roy de Haan
Roy de Haan
2020-06-26
Online Bazen biedt goede ondersteuning, geven professioneel advies en denken graag met je mee! De koffie staat altijd bij hun klaar :) Ik kijk uit naar een vruchtbare samenwerking.
Bart spoor
Bart spoor
2020-06-25
Heel professioneel bedrijf, fijn om mee samen te werken. Na een prettige ontmoeting zijn er super strategieën uitgekomen. Online bazen doet zijn naam eer aan.
Remco Stolzenbach
Remco Stolzenbach
2020-06-24
Online Bazen is een zeer professioneel bedrijf met bijzonder veel expertise! Wij zijn zeer tevreden met de strategieën en het geleverde werk. In een woord TOP!
Lisa Huiskamp
Lisa Huiskamp
2019-03-11
Online Bazen heeft mijn online marketing naar een hoger level getild! Ik pluk er direct de vruchten van. Dank Chelsea en zijn team!

Wanneer zijn wij WEL een match?

Waarom zijn wij GEEN match?

Online marketing hoeft niet duur te zijn! Het ligt natuurlijk allemaal aan de ROI. Van tevoren is het van groot belang om een goede kosten/baten berekening te maken wat je budget is en wat het op moet leveren. Sommige mensen vinden het te duur, maar dan is er altijd de bekende quote van Henry Ford: “A man who stops advertising to save money is like a man who stops a clock to save time.”

Waarom niet? Als je je bedrijf wil laten groeien, is dit DE manier om op te schalen en meer rendement te behalen.

Dit zijn er teveel om op te noemen, maar hierbij een klein overzicht:

Je omzet zal stijgen, Je krijgt meer inzicht in de inkomsten/kosten, Hiermee kun je opschalen en groeien tot een groter bedrijf

E-commerce verwijst naar het kopen en verkopen van goederen en diensten via het internet, waarbij het gaat om transacties, logistiek en klantenservice. Online marketing daarentegen is het promoten van producten of diensten via internetkanalen zoals SEO, sociale media en e-mail, met als doel potentiële klanten aan te trekken en merkbekendheid te vergroten. Kortom, e-commerce draait om verkoop, terwijl online marketing draait om promotie.

Dit kan variëren van een paar honderd euro, tot duizenden euro’s.

Heb je nog vragen?

MAAK KENNIS MET ONS

Kom in contact met een baas!

Chelsea helpt je!

Online marketing strateeg

Klaar voor meer online succes?

Online Bazen realiseert dit graag voor jou! Wil jij ontdekken of wij een match ‘made in heaven’ kunnen zijn? Loop dan snel onderstaande stappen door.

Call Now Button