E-commerce Marketing

Ben jij op zoek naar sterke online marketing partner voor jouw e-commerce webshop? Wij weten als geen ander hoe jij online kunt groeien!

DWRS Logo
jj footwear logo
Weltevree-logo

Wil jij groeien met jouw e-commerce business? Dan is online marketing essentieel. Online Bazen weet als geen ander wat er nodig is om jouw webshop te laten groeien. Onze online marketing specialisten weten namelijk alles van e-commerce marketing en doen er alles aan om de juiste doelgroep te bereiken. Een goed uitgewerkte strategie zorgt voor een duidelijk plan en een goede onderbouwing van de juiste online kanalen. Van social remarketing tot conversie optimalisatie en van zoekmachine optimalisatie tot Google adverteren. Wil jij meer bezoekers én meer omzet? Neem dan direct contact met ons op!

e commerce strategie voor jou

Wat is E-commerce Marketing?

E-commerce marketing is, zoals de naam al zegt, gericht op e-commerce bedrijven. Deze bedrijven verkopen producten via een online webshop. Binnen e-commerce marketing proberen we via verschillende online marketingkanalen de prestaties van jouw webshop te verbeteren. Diensten die we hiervoor gebruiken zijn dan bijvoorbeeld social media adverteren, Google ads en e-mailmarketing. Samen zetten we een strategisch marketing plan op om het rendement en de naamsbekendheid van jouw webshop te verhogen.

De E-commerce strategie voor jou!

Als e-commerce bedrijf wil je natuurlijk zoveel mogelijk bezoekers naar je webshop halen om zoveel mogelijk transacties te genereren. Een bijpassende strategie die hier het meeste uithaalt is dan geen overbodige luxe. Wij zorgen dat onze e-commerce strategie gericht is op kwalitatieve bezoekers, conversieverhoging en het vergroten van de orderwaarde. Samen met jou gaan we op zoek naar de juiste strategie. Deze strategie zorgt voor een verhoging van de bekendheid van de webshop (branding), maar ook een verhoging van de omzet (performance). Samen zorgen we voor een goede balans tussen deze twee. 

ecommerce specialist den bosch

De bezoeker staat centraal

Binnen onze e-commerce strategie vragen we onszelf niet af welke online marketing kanalen we gaan gebruiken, maar hoe we ze gaan combineren. Binnen een e-commerce strategie maak je gebruik van vrijwel alle kanalen. Zo genereer je op korte termijn omzet door Google ads en social media adverteren en op lange termijn door zoekmachine optimalisatie en e-mailmarketing. Daarnaast zorgen we voor een hoger conversiepercentage dankzij onze conversie optimalisatie. Met behulp van al deze online kanalen zorgen we ervoor dat klanten meer uitgeven en vaker terugkomen. Één ding is zeker: met onze e-commerce strategie ben je maximaal online aanwezig én blijf je je concurrenten voor!

De voordelen van onze E-commerce strategie

Vergroot omzet en ROI

Conversieverhoging

Duidelijke KPI's

Ben jij op zoek naar een E-commerce specialist?

Dan ben je bij Online Bazen aan het juiste adres. Ons team van online marketing specialisten combineren onverwachte factoren met een positieve uitkomst, gaan altijd voor het beste resultaat en krijgen energie van sterke online campagnes. Heb je vragen of leuke ideeën? Wij gaan graag met je in gesprek en sparren over de mogelijkheden. Samen zorgen we voor groei en maken we stappen die nodig zijn om te winnen. Wil jij ook winnen? Kom dan snel langs, de koffie staat klaar!

Call Now Button