Online Leadgeneratie

Meer leads door online aanwezigheid? Wij regelen het met onze bewezen leadgeneratie strategie.

huidzorg 073 logo
manhart logo
a ploem logo
millennium rolomotive logo
brabant bouwgroep logo

Leads, leads en nog meer leads. Dat is waar wij als online marketing bureau voor gaan. Daarnaast zorgen wij ook voor meer omzet én meer online groei. Met onze bewezen online marketing strategie halen wij kwalitatieve leads binnen in de vorm van offerte aanvragen en telefonische oproepen. Onze online marketing specialisten weten namelijk als geen ander hoe ze jouw doelgroep moeten bereiken. Wij brengen diverse online marketingkanalen samen, zien verbanden en behalen ambitieuze doelen. Dus… wil jij meer informatie over leadgeneratie? Neem dan contact met ons op en wij vertellen je graag meer!

leadgeneratie strategie online bazen

Wat is leadgeneratie?

In het kort: leadgeneratie is het verzamelen van gegevens van potentiële klanten. Het doel van leadgeneratie is om met deze potentiële klanten te kunnen communiceren tijdens het oriëntatie- en aankoopproces. Vooral in de B2B markt wordt leadgeneratie veel gebruikt. Maar ook voor bedrijven als dakdekkers en bouwbedrijven is leadgeneratie erg belangrijk. Leadgeneratie focust als het ware niet op de directe transactie, maar op het identificeren van de consumenten of bedrijven die geïnteresseerd zijn in jouw aanbod. Het is bij leadgeneratie belangrijk om na het eerste contact de relaties met je klanten op te bouwen en te onderhouden.

Dé strategie voor meer leads

Met onze multichannel marketing strategie zorgen wij voor meer leads. Deze leads halen we binnen via verschillende soorten marketing kanalen. Denk hierbij aan Google ads, zoekmachine optimalisatie, social media adverteren en e-mailmarketing. Wij geloven dat al deze kanalen elkaar kunnen versterken. Het is dan ook ons doel om met behulp van deze kanalen voor al onze klanten een unieke strategie neer te zetten. Zo halen we direct meer leads binnen. Wij weten waar we het verschil moeten maken en gaan dit gebruiken om de juiste boodschap te communiceren.

ecommerce specialist den bosch

Onderscheiden van de concurrentie

Om leads te genereren in een overvolle markt, moet je een gat in de online markt zien te vinden. De vraag is dan ook niet welke marketingkanalen we in gaan zetten, maar hoe we ze met elkaar gaan combineren. Zo zetten we Google- en Social Ads in voor direct resultaat. SEO optimalisatie en e-mailmarketing dragen dan weer bij aan het behalen van je langetermijn doelstellingen. Daarnaast geloven wij in wederzijds vertrouwen en open communicatie voor het opbouwen van waardevolle relaties. Zo onderscheiden wij ons van onze concurrenten!

De voordelen van onze leadgeneratie strategie

Betere zichtbaarheid

Waardevolle informatie over inkomende leads

Nieuwe toestroom van klanten

Aan de slag met leadgeneratie!

Dus ben jij op zoek naar een partij die gaat zorgen voor meer online leads? Neem dan direct contact met ons op! Ons team van online marketing specialisten helpt jou om de volledige groeipotentie van jouw bedrijf  te benutten. Samen bouwen we aan het beste resultaat en zorgen we voor genoeg leads om jouw bedrijf te laten groeien. Interesse? Kom dan snel langs voor een kop koffie!

Call Now Button