E-mailmarketing

E-mailmarketing is en blijft populair. Een krachtig en effectief online marketingkanaal en de mogelijkheden zijn enorm. Toch zijn er veel bedrijven die de kracht van e-mailmarketing onderschatten. Een nieuwsbrief hier en daar en dan zit het wel goed. Niet dus! Gebruik je e-mailmarketing op de juiste manier, dan zorg je voor nieuwe en terugkerende klanten en dus meer omzet. Onze specialisten weten als geen ander hoe zij e-mailmarketing effectief in kunnen zetten voor jouw bedrijf. Benieuwd hoe wij dit doen? Als een echte online baas! Kom langs op ons kantoor en maak kennis met ons team.

Jetske en Hein aan het werk

Je boodschap komt direct bij je doelgroep in de mailbox

De resultaten van je mails zijn direct meetbaar

Het versterkt loyaliteit van bestaande klanten

Judith E-mailmarketing

Wat is e-mail marketing?

E-mail marketing is een laagdrempelige vorm van direct marketing. Hiermee zeggen we eigenlijk dat je jouw doelgroep direct kunt bereiken. Dit geldt voor nieuwe en bestaande relaties. Een eitje toch? De kracht van e-mailmarketing is het persoonlijk benaderen van je doelgroep met relevante en gepersonaliseerde e-mails. Nieuwe klanten maken op deze manier kennis met jouw bedrijf. En hoe zit dat met bestaande klanten? Die relatie probeer je te versterken met voortreffelijke e-mails. Wil je meer weten over e-mail marketing? Neem dan contact met ons op en we zullen alles rustig aan je uitleggen.

Waarom moet ik investeren in e-mailmarketing?

Heel simpel! Ten eerste omdat er veel potentie in zit. 91% van alle Nederlanders controleert namelijk dagelijks e-mails en ruim 85% is ingeschreven voor een nieuwsbrief. Dat is bijna de hele bevolking. Ten tweede kan je e-mailmarketing op verschillende manieren inzetten. Van nieuwsbrieven tot aanbiedingen of herinneringsmails van klanten die hun online winkelmand nog open heeft staan. Als laatste en belangrijkste kunnen campagnes een extreem hoog rendement halen. Hierdoor vinden wij e-mailmarketing juist zo leuk. Dus waar wacht je nog op? Mailen maar! Onze e-mailmarketing specialisten zetten jouw campagnes succesvol in en halen alles uit je campagnes. Wil je weten hoe we je kunnen helpen? Bekijk dan snel hoe we dit aanpakken.
Online marketing specialismen
Call Now Button