Over Online Bazen

Hoi, wij zijn Online Bazen! Een strategisch online multichannel marketing bureau uit het mooie
‘s-Hertogenbosch. Wij zijn stuk voor stuk enthousiaste online marketingspecialisten. Wij geloven in wederzijds vertrouwen en open communicatie voor het opbouwen van waardevolle klantrelaties. Korte lijntjes, snel schakelen, hard werken en zo nu en dan samen lachen. Daar genieten we van! Jullie hopelijk ook?

Online Bazen team
Samenwerken met Online Bazen

Als een baas

Onze bazen hebben alles onder controle, weten waar zij voor staan en stellen zich flexibel op in een veranderlijke wereld. Wij begrijpen als geen ander hoe online marketing werkt. Algoritmes veranderen continue en technologische ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op. Gelukkig rennen wij nét zo hard en creëert onze dynamiek een consistente flow. We nemen de klant mee, geven advies en ondersteunen hen waar het kan. De klant is hierdoor optimaal voorbereid op de online markt. Als een echte Online Baas!

Vanuit kracht en kunde

Voor een geloofwaardige strategie is het van belang om de waarden van de klant goed in kaart te brengen. Om die reden zorgen we altijd voor een hechte connectie met onze klant. Daarnaast hebben we onze eigen waarden ook goed in het vizier. Zo zorgen we dat onze medewerkers optimaal kunnen presteren door hen vrijheid, vertrouwen en mogelijkheden tot ontwikkeling te geven. Alleen dan zijn wij in staat om met onze klanten hetzelfde te doen. Samen zorgen we voor groei en maken we stappen die nodig zijn om te winnen. Schouder aan schouder staan we op het speelveld. En dat blijven we doen. Winnen doen we dus als team. Met elkaar én met de klant!

Creatief met strategie

Creativiteit is het combineren van onverwachte factoren met een positieve uitkomst. Onze Strategische Online Multichannel Marketing is de SOMM der delen die zorgt voor dat resultaat. De ongrijpbare wereld van online marketing zit boordevol pareltjes, kanalen en technieken die je eindeloos kunt combineren voor een verbluffend resultaat. Het is ons doel om deze kanalen samen te brengen, verbanden te zien en een passende strategie neer te zetten waardoor mooie merken hun doelen kunnen behalen!

Awards & partners

Samenwerkingen zijn voor ons van essentieel belang, samen kom je immers verder dan alleen. Zo zijn wij partner van Google, Microsoft, Channable, Hello Retail en Feedback Company. Tevens zijn wij in 2021 en 2022 genomineerd voor de FONK150 en zijn wij trots te mogen vermelden dat we bij de 150 beste bureaus van Nederland behoren.

Ontmoet de bazen

Wij zijn een Online Marketing Bureau uit Den Bosch met stuk voor stuk enthousiaste specialisten. Wij geloven in wederzijds vertrouwen en open communicatie voor het opbouwen van waardevolle klantrelaties. Korte lijntjes, snel schakelen, hard werken en zo nu en dan samen lachen. Daar genieten we van!

Eva

Social advertising- / E-mail marketeer

Simone

SEO Marketeer

Daniel

Social marketeer

Sanne

Online marketeer

Rob

SEA marketeer

Lysette

Team lead Online Marketing

Britt

SEO marketeer

Jetske

Team lead Online Marketing

Marjolein

Online Marketeer

Chelsea

Online strateeg

Max

Social advertising- / E-mail marketeer

Dennis

Social advertising- / SEA Marketeer

Stijn

SEA marketeer

Waarom Online Bazen?

Als een baas

Onze bazen hebben alles onder controle, weten waar zij voor staan en stellen zich flexibel op in een veranderlijke wereld.

Vanuit kracht en kunde

Voor een geloofwaardige strategie is het van belang om de waarden van de klant goed in kaart te brengen. Om die reden zorgen we altijd voor een hechte connectie met onze klant.

Creatief met strategie

Creativiteit is het combineren van onverwachte factoren met een positieve uitkomst. Onze Strategische Online Multichannel Marketing is de SOMM der delen die zorgt voor dat resultaat.

Call Now Button