Over Online Bazen

Online Bazen is het online marketing- en webdesign bureau dat er voor zorgt dat uw bedrijf de wereld van online marketing gaat begrijpen, en dat aan de buitenwereld laat zien. Wij helpen graag vanaf de basis. Een eigen website of webshop en het ontwerpen van een complete huisstijl. Zodra dit is gedaan kunnen onze online marketing specialisten aan de slag. Of het nou gaat om het herschrijven van uw SEO-teksten of het opzetten van een Facebook advertentiestrategie. Met ons vaste team zorgen wij voor de kwaliteit die u als opdrachtgever en businesspartner mag verwachten.

De aanpak? Effectief, haalbaar en uitvoerbaar

Online Bazen kleurt graag buiten de lijntjes en we begeven ons graag buiten gebaande paden. Mede dankzij deze out-of-the box strategie bieden we duidelijkheid en logica voor u als opdrachtgever. Conventies? Niet bij Online Bazen, alleen als deze bijdragen aan het samen opgestelde doel; uw unieke propositie en verhaal aan de wereld laten zien!

We beginnen altijd bij de basis: uw eigen contentstrategie.  Wat is uw reden van bestaan, wat zijn uw doelen, wat beweegt u, wat is uw passie? We kijken naar kansen, behoeftes en naar wat uw ‘doelgroep’ nodig heeft. Wie zijn zij, waar worstelen ze mee, waar hebben ze vragen over? Zij moeten tenslotte in uw verhaal gaan geloven! Niet algeheel onbelangrijk is de vraag: welk kanaal gebruikt uw doelgroep? Is deze relevant om in te zetten en vooral HOE gaat u deze inzetten. Daarbij staan wij paraat om u te helpen! Dit werk is mensenwerk. Een menselijke aanpak is dus een cruciale succesfactor. Samen met u bouwen we aan een stabiele basis, wanneer deze staat is er ruimte om door te groeien. Dit gebeurt stapsgewijs in uw tempo en in het tempo van uw budget! Te beginnen met de quick wins.

Vanuit het optimaliseren van de huidige contentstrategie, richten we de verschillende kanalen in, zorgen voor een goede huisstijl, verbeteren we content, trainen we uw collega’s en helpen we bij het beheer en de rolverdeling in uw organisatie. We koppelen (online) marketing aan uw communicatie, verhogen uw vindbaarheid en zorgen voor meer bezoekers en (potentiële) klanten. Exact wat u nodig hebt en van ons verlangt!

Ons streven? Samen met u heel efficiënt, budgetvriendelijk en in een haalbaar tempo gaan voor het mooiste resultaat.

Learn More
WAT DOEN DE ONLINE BAZEN?

ADVIES

Een introductiegesprek gaat over uw wensen en ideeën. Misschien twijfelt u over uw huidige aanpak? Heeft u het gevoel dat u kennis te kort komt? Wij helpen u graag met het bekijken en overwegen van de mogelijkheden..

Lees meer over ons advies…

UITVOERING

Aan de slag met online marketing, maar hoe? Nadat de strategie is bepaald zetten wij het stappenplan uit en gaan we aan de slag. Met maandelijkse voortgangsgesprekken en/of rapportages, alles om uw doel te behalen.

Lees meer over de uitvoering…

TRAININGEN

Met uw eigen mensen het internet optimaal inzetten voor uw bedrijfsresultaten en doelen. Dat is best een uitdaging. Online Bazen biedt diverse trainingen, maar ook coaching en begeleiding aan. Op maat, individueel of voor een groep.

lees meer over onze trainingen…

Wie zijn de online bazen?

Online Bazen kleurt graag buiten de lijntjes en we begeven ons de buiten gebaande paden. Mede dankzij deze out-of-the box strategie bieden we duidelijkheid en logica voor u als opdrachtgever. Met ons vaste team zorgen wij voor de kwaliteit die u als opdrachtgever en businesspartner mag verwachten, of wij nu de volledige online marketing uit handen nemen of een advertentiecampagne draaien. Wij geloven in de kracht van een partnerschap en de lange termijn.

Learn More
OBA Amsterdam

Alle Bazen

Chelsea Bosters

Ik ben al jarenlang actief in de online marketing branche en ben in 2012 gestart met het online marketing platform Marketingmed. Vanuit dit platform organiseerden wij evenementen, trainingen, workshops en geef ik regelmatig presentaties over online marketing.

Als content strateeg ben ik verantwoordelijk voor alle content (inhoud) van onze klanten. Hoe communiceert u? En, waarom? Tevens denk ik graag mee met de strategie en de route die bedrijven online moeten bewandelen.

Maurice Stitzinger

Als technische baas bij Online Bazen houd ik mij bezig met alle websites, webshops en (digitale) uitingen van onze klanten. Wij focussen ons hierin op gebruiksvriendelijke CMS-systemen (zoals WordPress en Magento) en websites die precies passen bij alle uitingen van het bedrijf.

Het is fantastisch om klanten te mogen helpen om hun dromen te realiseren. De website of webshop is hierbij een zeer belangrijk onderdeel en maakt het verschil. Hier zorg ik graag voor!

Sandy Langstraat

Ik ben een echte social media freak en continu op de hoogte van het laatste nieuws. Door jarenlange ervaring met social media, branding en het creëren van content binnen de E-Commerce sector zorg ik ervoor dat onze klanten nóg betere resultaten behalen!

Als online marketeer ben ik verantwoordelijk voor alle Social media marketing campagnes en het bedenken en onderhouden van campagnes, waaronder in Google Adwords.

Plezier haal ik uit het zien van directe resultaten voor klanten, door het aangaan van een effectieve en intensieve samenwerking.

Fleur Phijffer

Als SEO specialist weet ik precies hoe ik uw website goed vindbaar maak in zoekmachines zoals Google. Hierbij werk ik intensief samen met onze webdeveloper, content strateeg en social media marketeer.

Ik heb een opleiding zoekmachinemarketing en advertising gedaan. Daarna heb ik werkervaring opgedaan in een breed scala van online marketing aspecten, met als focus SEO, SEA en website optimalisatie.

Ik krijg energie van data analyseren en om er vervolgens iets mee te dóen. Ook omgekeerd, ik zal mijn voorstellen beargumenteren met data.

Heeft u nog vragen?

Het kan zijn dat u ondanks de informatie op de website toch nog een aantal vragen heeft. Aarzel dan niet en neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij beantwoorden graag al uw vragen!

Neem contact op