• 073-2032195
  • [email protected]
  • Onze klanten geven ons een:

Over Ons

Wie zijn wij?

Maak kennis met Online Bazen

Strategisch online marketing & webdesign bureau

In 2015 geboren, de jaren daarna gebouwd aan een gezond en stabiel online marketing & webdesign bureau. Wij denken mee, werken en voeren uit en optimaliseren tot in de puntjes. Dit doen wij inmiddels voor meer dan 75 bedrijven in Nederland, België, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk.

Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van multichannel online marketingstrategieën van A tot Z. Dat wil zeggen dat wij de juiste online marketing kanalen goed op elkaar afstemmen om zo tot een maximaal resultaat te komen. Daarbij maken we gebruik van onze specialisaties zoals contentmarketing, design, conversieoptimalisatie en online adverteren. Daarnaast helpen we bedrijven ook hun online zichtbaarheid te vergroten door middel van zoekmachine- en product feed optimalisatie, en zetten we hun producten weg op marketplaces zoals Amazon en Bol.com. Dit doen we dagelijks met een vast team van jonge en frisse Bazen. Door middel van een goede samenwerking en ieder zijn eigen specialisatie, kunnen wij de kwaliteit leveren die je als opdrachtgever en businesspartner van ons mag verwachten. 

Wij houden van heldere en persoonlijke communicatie. We stellen graag duidelijke doelen met je op en stippelen een duidelijke strategie uit. Daarnaast geven regelmatig updates over de voortgang, zijn we altijd bereikbaar voor vragen en geven je ook graag advies over vervolgstappen en toekomstmogelijkheden. 

Online Bazen groeit gestaag. Stap voor stap bouwen wij aan de toekomst van Online Bazen, maar ook aan die van onze klanten. Wij houden niet van grootspraak, wij houden van ‘gewoon doen’. Samen verder komen.

Wie zijn wij?
about-img about-img shape
Maak kennis met de Bazen

Ons Team