Online Bazen

Online Bazen is het bureau die er voor zorgt dat jouw bedrijf de wereld van online marketing gaat begrijpen, en dat aan de buitenwereld laat zien. Of het nou gaat om het herschrijven van jouw SEO-teksten of het opzetten van een Facebook advertentiestrategie. Met ons vaste team zorgen wij voor de kwaliteit die jij als opdrachtgever en businesspartner mag verwachten.

De aanpak? Effectief, haalbaar en uitvoerbaar

Online Bazen kleurt graag buiten de lijntjes en we begeven ons graag buiten gebaande paden. Mede dankzij deze out-of-the box strategie bieden we duidelijkheid en logica voor jou als opdrachtgever. Conventies? Niet bij Online Bazen, alleen als deze bijdragen aan het samen opgestelde doel; jouw unieke propositie en verhaal aan de wereld laten zien!

We beginnen altijd bij de basis: jullie eigen contentstrategie.  Wat is jullie reden van bestaan, wat zijn jullie doelen, wat beweegt jullie, wat is jullie passie? We kijken naar kansen, behoeftes en naar wat jullie ‘doelgroep’ nodig heeft. Wie zijn zij, waar worstelen ze mee, waar hebben ze vragen over? Zij moeten tenslotte in jullie verhaal gaan geloven! Niet algeheel onbelangrijk is de vraag: welk kanaal gebruikt jouw doelgroep? Is deze relevant om in te zetten en vooral HOE ga je deze inzetten. Daarbij staan wij paraat om jou te helpen!

Dit werk is mensenwerk. Een menselijke aanpak is dus een cruciale succesfactor. Samen met jou bouwen we aan een stabiele basis, wanneer deze staat is er ruimte om door te groeien. Dit gebeurt stapsgewijs in jouw tempo en in het tempo van je budget! Te beginnen met de quick wins.

Vanuit het optimaliseren van de huidige contentstrategie, richten we de verschillende kanalen in, zorgen voor een goede huisstijl, verbeteren we content, trainen we je collega’s en helpen we bij het beheer en de rolverdeling in je organisatie. We koppelen (online) marketing aan je communicatie, verhogen je vindbaarheid en zorgen voor meer bezoekers en (potentiele klanten). Exact wat jij nodig hebt en van ons verlangt!

Ons streven? Samen met jou heel efficiënt, budgetvriendelijk en in een haalbaar tempo gaan voor het mooiste resultaat.

Learn More
WAT DOEN DE ONLINE BAZEN?

ADVIES

Een introductiegesprek gaat over jouw wensen en ideeën. Misschien twijfel je over je huidige aanpak? Heb je het gevoel dat je kennis te kort komt? Wij helpen je graag met het bekijken en overwegen van de mogelijkheden..

Lees meer over ons advies…

UITVOERING

Aan de slag met online marketing, maar hoe? Nadat de strategie is bepaald zetten wij het stappenplan uit en gaan we aan de slag. Met maandelijkse voortgangsgesprekken en/of rapportages, alles om jullie doel te behalen.

Lees meer over de uitvoering…

TRAININGEN

Met je eigen mensen het internet optimaal inzetten voor je bedrijfsresultaten en doelen. Dat is best een uitdaging. Online Bazen biedt diverse trainingen, maar ook coaching en begeleiding aan. Op maat, individueel of voor een groep.in.

lees meer over onze trainingen…

Wie zijn de online bazen?

Online Bazen kleurt graag buiten de lijntjes en we begeven ons de buiten gebaande paden. Mede dankzij deze out-of-the box strategie bieden we duidelijkheid en logica voor jou als opdrachtgever. Met ons vaste team zorgen wij voor de kwaliteit die jij als opdrachtgever en businesspartner mag verwachten, of wij nu de volledige online marketing uit handen nemen of een advertentiecampagne draaien. Wij geloven in de kracht van een partnerschap en de lange termijn.

Learn More

Alle Bazen

Chelsea Bosters

Ik ben al jarenlang actief in de online marketing branche en ben in 2012 gestart met het online marketing platform Marketingmed. Vanuit dit platform organiseerden wij evenementen, trainingen, workshops en geef ik regelmatig presentaties over online marketing.

Als content strateeg ben ik verantwoordelijk voor alle content (inhoud) van onze klanten. Hoe communiceer je? En, waarom communiceer je? Tevens denk ik graag mee met de strategie en de route die bedrijven online moeten bewandelen.

Maurice Stitzinger

Als technische baas bij Online Bazen houd ik mij bezig met alle websites, webshops en digitale (digitale) uitingen van onze klanten. Wij focussen ons hierin op gebruiksvriendelijke CMS-systemen (zoals WordPress en Magento) en websites die precies passen bij alle uitingen van het bedrijf.

Het is fantastisch om klanten te mogen helpen om hun dromen te realiseren. De website of webshop is hierbij een zeer belangrijk onderdeel en maakt het verschil. Hier zorg ik graag voor!

Sandy Langstraat

Ik ben een echte social media freak en continu op de hoogte van het laatste nieuws. Door jarenlange ervaring met social media, branding en het creëren van content binnen de E-Commerce sector zorg ik ervoor dat onze klanten nóg meer resultaten behalen!

Als online marketeer ben ik verantwoordelijk voor alle Social media marketing, content marketing en het bedenken van campagnes. Plezier haal ik uit het zien van directe resultaten voor klanten, door het aangaan van een effectieve en intensieve samenwerking.

Heeft u nog vragen?

Het kan zijn dat u ondanks de informatie op de website toch nog een aantal vragen heeft. Aarzel dan niet en neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij beantwoorden graag al uw vragen!

Neem contact op
Stel nu je vragen!
Stel nu je vragen!
Wat wil je graag van ons weten?
Connecting...
Op dit moment is er even niemand beschikbaar!
Op dit moment zijn onze chat bazen bezet! even geduld
:
:
:
Heb je een vraag aan Online Bazen? Stel hem gerust!
:
:
De chat is beeindigd
Bent u naar wens geholpen tijdens de chatsessie?
Goed Slecht