Google ads uitbesteden

Google Ads uitbesteden doe je bij een bureau dat er écht verstand van heeft. Online Bazen bijvoorbeeld! Wij zijn specialisten in adverteren op Google en laten elke geïnvesteerde euro tellen. Of je nu meer aanvragen wilt binnenslepen, je omzet wilt verdubbelen of simpelweg meer aandacht wilt trekken van je doelgroep: ons bureau streeft ernaar om jouw Google Ads doelen te behalen en daar zelfs voorbij te gaan.

Online marketing uitvoer door ONline Bazen
Online Bazen - elektronica voor jou

Waarom zou je Google Ads uitbesteden?

Zo’n 35% van alle mensen die op internet zoeken, klikken op een advertentie. Er liggen dus een hoop kansen als het aankomt op adverteren via Google! Maar juich niet te snel, de concurrentie is groot én moordend als je zomaar zelf aan de slag gaat zonder de benodigde kennis. Voor je het weet, ben je veel meer kwijt dan eigenlijk nodig is. Dit zien we dan ook vaak gebeuren: bedrijven die bakken met geld uitgeven aan advertenties en er niet het maximale uithalen. En dát is precies waarom het slim is om Google Ads uit te besteden. Een bureau dat gespecialiseerd is in Google Ads zorgt ervoor dat jouw advertentie op het perfecte moment tevoorschijn komt. En dat kan op verschillende manieren.

Onze expertises voor Google adverteren op een rij

Google Search

Google Search Ads genereren gemiddeld een ROI van 7, wat betekent dat elke geïnvesteerde euro maar liefst zeven keer verdubbelt.

Google Shopping

Google Shopping Ads bereiken 76,4% van de shoppers die nieuwe producten ontdekken via advertenties.

Google Performance Max

Bij Google Performance Max campagnes worden gemiddeld 30% hogere conversies waargenomen.

Google Display

Met Google Display kun je rekenen op een stijging van maar liefst 56,6% in merkbekendheid.

YouTube Ads

YouTube Ads kunnen leiden tot een stijging van 47,7% in merkoverweging.

Haal veel voordeel uit het uitbesteden van Google Ads!

Adverteren op Google is meer dan zomaar een advertentie online zetten en hopen op het beste. Als je kiest voor het uitbesteden van Google Ads haal je pas écht voordeel uit je advertenties. De Google Ads specialisten van ons bureau bouwen advertenties op basis van een gedegen strategie en werken je campagnes constant bij om het maximale uit je advertentiebudget te halen. Daarnaast benut je de volgende voordelen:

 

  • Je advertenties worden gebouwd door mensen met knowhow en ervaring;
  • Je houdt kostbare tijd over voor andere werkzaamheden;
  • Je voorkomt geldverspilling aan campagnes die niet goed draaien;
  • Je krijgt begrijpelijke rapportages uit geavanceerde tools en software.

De beste partner voor adverteren op Google

Tegenwoordig zijn er zoveel online marketingbureaus dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Iedereen claimt de beste te zijn, maar hoe kies je nou de juiste partij voor het uitbesteden van je Google Ads? Elk Google Ads bureau zal roepen dat ze het maximale rendement voor je willen halen, maar welke realiseren het daadwerkelijk? Wij bij Online Bazen gaan voor een eerlijke aanpak met een persoonlijke touch. We zijn niet zomaar een bureau, maar echt een Google Ads partner. Dit betekent dat:

  • We samen doelen stellen en deze scherp in de gaten houden;
  • We je met wekelijkse updates betrekken bij elke stap van het adverteren op Google. Zo weet je precies hoe je ervoor staat en wat de volgende zet is.
  • We continu verbeteringen doorvoeren om jouw doelen te behalen. Uitgedoofde advertenties? Er staan nieuwe klaar. Achterop geraakt op de concurrentie? We komen keihard terug.
  • We geen gouden bergen beloven, maar een realistisch beeld geven.

Dit wil je misschien nog weten over Google Ads uitbesteden

Op welke kosten moet ik rekenen voor adverteren op Google?

Dit is helemaal afhankelijk van wat je wilt bereiken, het beschikbare budget en hoe groot je bedrijf is. Natuurlijk bedenken we altijd een strategie die daarbij past. Je betaalt standaard een advertentiebudget en een vast Google Ads tarief voor de uitvoer door ons bureau.

Hoe kies ik het juiste bureau?

Dit is erg persoonlijk. Kijk goed naar eerdere resultaten van het bureau, hun ervaring in jouw branche en vraag anderen om aanbevelingen. Als je interesse hebt om de handen ineen te slaan met Online Bazen, maken we eerst kennis om te zien of er een match is. Hierna bekijken we of onze aanpak aansluit bij jouw bedrijf en doelstellingen. We starten altijd met een pilot, zodat je nergens aan vast zit zonder te weten of het werkt.

Hoe wordt het succes van Google adverteren gemeten?

Succes wordt gemeten aan de hand van KPI’s. Voordat we aan de slag gaan voor een nieuwe klant, brengen we eerst de strategie en de bijbehorende doelen in kaart. Met deze KPI’s gaan we aan de slag. De KPI’s kunnen bijvoorbeeld het doorklikpercentage, conversiepercentage, de kosten per conversie en de algehele ROI zijn. Wij delen wekelijks een update met alle resultaten. Hierdoor ben je altijd op de hoogte van wat wij aan het doen zijn, waar je geld naartoe gaat en wat het oplevert. Zo sta je nooit voor verrassingen.

Kan ik de controle over de Google Ads behouden?

We gaan altijd aan de slag in jouw bedrijfsaccounts, die gekoppeld zijn aan onze eigen zakelijke accounts. Zo kun je zelf dus ook altijd zien welke campagnes er draaien en hoe ze presteren. Op deze manier hou je zelf een beetje controle. Daarnaast hebben we een document dat we met je delen waarin je alle resultaten kunt zien, zowel per maand als per week. Wel zo overzichtelijk, toch?

Klaar om je omzet te verhogen met Google?

Wil je jouw omzet laten groeien middels Google? Laat ons bureau je dan helpen met Google Ads. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken voor het uitbesteden van jouw Google Ads. We ontdekken graag samen hoe we jouw bedrijf laten groeien door middel van slim adverteren in de zoekmachines.

Google Ads Uitbesteden | Online Bazen
Call Now Button