• 073-2032195
  • [email protected]
  • Onze klanten geven ons een:

Over Ons

Wie zijn wij?

Maak kennis met Online Bazen

Strategisch online marketing & webdesign bureau

In 2016 geboren, de jaren daarna gebouwd aan een gezond en stabiel online marketing & webdesign bureau. Online Bazen staat bekend als een online marketing bureau dat weet waarover het praat. Wij denken mee, werken en voeren uit en optimaliseren. Dit doen wij voor meer dan 50 bedrijven in Nederland, België, Duitsland en Spanje.

Wij zijn gespecialiseerd in content marketing, social media ads en Google Ads. Ook voor het verzorgen van social media marketing, SEO-optimalisatie en (web)design ben je bij ons aan het juiste adres. Met ons vaste team van specialisten zorgen wij voor de kwaliteit die je als opdrachtgever en businesspartner mag verwachten.

Online Bazen kleurt graag buiten de lijntjes en wij begeven ons graag buiten gebaande paden. Mede dankzij deze out-of-the box strategie bieden we duidelijkheid en logica voor jou als opdrachtgever. Wij houden van persoonlijk contact. Nadat de strategie is opgezet bouwen wij samen met jou aan online succes. WIj adviseren over de stappen en toekomstmogelijkheden.

Online Bazen groeit gestaag. Stap voor stap bouwen wij aan de toekomst van Online Bazen, maar ook aan die van onze klanten. Wij houden niet van grootspraak, wij houden van ‘gewoon doen’. Samen verder komen.

Wie zijn wij?
about-img about-img shape
Maak kennis met de Bazen

Ons Team