• 073-2032195
  • [email protected]
  • Onze klanten geven ons een:

Services Details

Bloggen

Bloggen heeft enorm veel voordelen. Een aantal ervan zijn: Jezelf profileren als expert, de vindbaarheid in Google verbeteren, meer traffic genereren. The list goes on and on. Ik hoor het je al denken, maar bloggen is toch gewoon wat tekst op mijn website plaatsen? In essentie klopt dit, maar het is zo veel meer dan dat. Wij zetten blogs in als slimme techniek om de organische vindbaarheid van een website of webshop te verbeteren. Door blogs te schrijven met relevante zoekwoorden kunnen wij jouw positie in Google verbeteren en verstevigen. Daarom proberen we altijd te kijken of we blogs kunnen integreren in de content marketingstrategie van onze klanten.

De gouden regel die wij hanteren voor bloggen is: schrijf niet voor jezelf, maar schrijf voor de klant. Stel jezelf altijd de volgende vragen: Wie is mijn primaire doelgroep? En wat is relevant voor hen? Op deze manier kunnen wij altijd de content creëren die het meest relevant is voor jouw doelgroep. Iets waar je altijd naar zou moeten streven als bedrijf!

Onze online marketeers weten raad met elk onderwerp waarover jij een blog wilt hebben. Of dit nu gaat over effectief leiderschap binnen een startup of de mooiste plekjes op het eiland Mallorca. Omdat wij voor bedrijven werken binnen allerlei branches weten wij over ieder onderwerp een boeiend artikel te schrijven. Dus kortom; welk onderwerp heb jij voor ons in petto?

Onze Diensten

Wat zeggen onze klanten

Certificeringen