Nieuw bij Online Bazen: Hein Beekmans

door | apr 1, 2019 | Over Online Bazen

Hoi! Mijn naam is Hein Beekmans, ik ben 31 jaar en woon in Den Bosch. Vanaf 1 april ga ik aan de slag bij Online Bazen als Junior Online Marketeer en nee, dat is geen grap. Even kort iets over mijzelf en wat ik graag in mijn vrije tijd doe.

Mijn roots liggen in Nistelrode maar ik voel mij toch al een jaar of tien Bosschenaar. Ik hou van mijn Brabantse roots en het bourgondische leven wat daarbij hoort. Ik besteed mijn vrije tijd daarom graag aan een biertje doen in de stad met vrienden of lekker uit eten gaan. Verder houd ik van sporten, series en films, festivals en cruisen op mn skateboard als het lekker weer is.

Mijn achtergrond

Voordat ik bij Online Bazen aan de slag ben gegaan ben ik vijf jaar werkzaam geweest bij skateboard-webshop.nl, een webshop in de nichemarkt van skateboards, longboards, stepjes en meer outdoor fun op wielen. Ik ben hier vrij snel na mijn studie communicatie in Tilburg ingerold met erg weinig ervaring en uitgegroeid tot e-commerce manager. In mijn tijd bij skateboard webshop heb ik de kans gekregen om veel kennis en ervaring op te doen in de wereld van e-commerce en online marketing. In de  tijd dat ik daar werkzaam ben geweest heb ik veel geleerd over het reilen en zeilen van het runnen van een webshop. Ik heb vele ups meegemaakt maar ook zeker de downs. Na vijf jaar ben ik uitgegroeid tot e-commerce manager en was ik de schakel tussen de leveranciers, developers, online marketing bureaus, het fulfillment center, de klant en andere derden partijen. Daarnaast was ik verantwoordelijk voor o.a. de inkoop, design, online marketing, en customer support. Mijn passie heeft ook gezien mijn studie altijd gelegen bij marketing en met name online. 

Een nieuwe uitdaging

Na vijf jaar is het nu tijd voor een nieuwe uitdaging. Ik wil graag de kennis die ik heb opgedaan toe passen op andere merken en bedrijven om deze bedrijven verder te helpen. Verder helpen in de zin van een goede strategie opzetten om daarmee resultaten te boeken en een sterke  en langdurige samenwerking te realiseren. Bij onlinebazen.nl krijg ik deze kans en ik ga deze dan ook met beide handen aanpakken. Ik heb erg veel zin om aan de slag te gaan en kan niet wachten onze klanten te ontmoeten.

Mijn werkzaamheden

Als (junior) online marketeer ga ik mij bezighouden met goede content strategieën in de vorm van SEO/ SEA en social advertising. Zowel strategisch als op het uitvoerend vlak. Ik zal in het begin veel uitvoerend en ondersteunend werk verrichten en mee op pad gaan naar klanten.  Uiteindelijk wil en zal ik een eigen klantenbestand opbouwen en onderhouden. 

Mijn kracht zit hem voornamelijk in mijn allround profiel en mijn ervaring aan klantzijde. Omdat ik mij bij mijn vorige job heb mogen bezighouden met verschillende facetten binnen het bedrijf heb ik daarom een brede kennis op meerdere gebieden. Daarbij geloof ik dat mijn ervaring aan klantzijde goed van pas komt bij het contact met onze huidige en nieuwe klanten. Met name op het gebied van e-commerce breng ik de nodige ervaring met mij mee en weet ik daarom goed wat de klant wil en hoe dit te realiseren. Ik zal goed luisteren naar wat de doelen zijn en hier een passende strategie bij bedenken. Dit doe ik samen met mijn nieuwe collega’s en ik heb er zin in om met hen samen te werken. Ik weet zeker dat we veel van elkaar kunnen leren en samen Online Bazen en hun klanten naar een hoger plan kunnen tillen.

 

 

Over de auteur

Chelsea Bosters

Chelsea is de eigenaar van Online Bazen en houdt zich bezig met online strategie en conversie optimalisatie.

Gerelateerde berichten

Call Now Button