Online Bazen is vanaf heden Google Partner

door | jan 9, 2019 | Online Marketing, Over Online Bazen, SEA

2018 was het jaar van ontwikkeling, groei en het verbeteren van bedrijfsprocessen en dienstverlening. Een jaar waarin Online Bazen grote stappen heeft gemaakt en waarbij wij de focus nog sterker op een goede dienstverlening hebben gelegd. Alles draait om het succes van de klant, en zo hebben wij onze bedrijfsprocessen dan ook ingericht. Begin 2019 kregen wij een mooie beloning hiervoor, want dankzij de sterke groei als Google Specialist zijn wij vanaf begin januari 2019 gecertificeerd Google Partner.

Google partner; wat is dat?

Een Google Partner is een veilige keuze als het gaat om Google Ads (voorheen Google Adwords). Een Google Partner beschikt over de nodige kennis en ervaring op het gebied van Google Ads en aanverwante producten van Google.

Om Google Partner te worden moet je aan diverse eisen voldoen. Zo moet je een minimaal bestedingspatroon hebben, voldoende ontwikkeling en omzetgroei en behoud ervan laten zien en gecertificeerde individuele specialisten in huis hebben die beschikken over de juiste certificaten. Gezien Google grote waarde hecht aan kwalitatief sterke partners dienen de specialisten van Online Bazen jaarlijks hun certificeringen opnieuw te toetsen.

Wat zijn de voordelen voor Online Bazen?

Naast dat wij de badge van ‘Google Partners’ op onze website mogen plaatsen, de boodschap in onze marketing mogen gebruiken en een aparte pagina op de website van Google Partners hebben, zijn er nog vele andere voordelen. Zo hebben wij op het gebied van educatie de mogelijkheid om ons verder te ontwikkelingen, dankzij online trainingsprogramma’s en fysieke evenementen van Google waar wij voor worden uitgenodigd. Tevens krijgen wij ondersteuning van Google voor de inrichting en optimalisatie van onze klanten en hebben wij uniek inzicht in ontwikkelingen en kansen die Google in de toekomst gaat testen of zelfs volledig uitrollen.

Wat zijn de voordelen voor mijn bedrijf?

Het feit dat wij Google Partner zijn geeft u wat meer zekerheid. Zo weet u zeker dat wij voldoende kennis en ervaring hebben op het gebied van inrichting, optimalisatie en beheren van Google Ads accounts. Tevens hebben wij voordelen van bedrijven die nog niet zijn gestart met Google Ads, en zo kunnen wij uw bedrijf kortingscoupons aanbieden om voordeliger aan de slag te kunnen.

Op zoek naar een Google Ads specialist?

Bent u op zoek naar een Google specialist van uw Google Ads campagnes? Neem dan contact op met Online Bazen. Een van onze specialisten adviseert u graag vrijblijvend over de mogelijkheden en kansen die er voor uw bedrijf liggen, alsmede eventuele optimalisatiemogelijkheden voor bestaande Google Ads accounts.

Call Now Button