Online Bazen: Strategisch sterk en nauw betrokken

door | okt 11, 2021 | Over Online Bazen

In de 5.5 jaar dat Online Bazen inmiddels bestaat zijn er vele positieve veranderingen geweest. Van online marketing en webdesign enthousiastelingen zijn wij doorgegroeid naar het bureau dat wij vandaag de dag zijn. Er klinken continue positieve geluiden en wij behalen die groei alleen maar door de prettige samenwerking met onze klanten, relaties en partners. Dank daarvoor!

Maar bij groei hoort ook verandering. Wij zagen het laatste jaar steeds duidelijker worden dat onze identiteit niet meer was wie wij zijn. De ‘wij’ in deze zin is met de jaren ook flink uitgebreid en met trots mogen wij ons elftal aan specialisten aan je voorstellen. Check hiervoor de Over ons pagina.

Maar wie zijn wij dan? En, waar worden wij nou eigenlijk gelukkig van?

Wij hebben het samengebracht in onze nieuwe identiteit. Een identiteit waar wij volledig achter staan. Een team dat klaar is voor de toekomst. Samen met jou!

Ons verhaal

HOE WE HET OOK DOEN

Wij zijn Online Bazen! Wij zijn stuk voor stuk enthousiaste online marketingspecialisten. Binnen ons team hebben we maar één doel: Levens veranderen met onze Strategische Online Multichannel Marketing (SOMM). We doen dat met overgave en op een persoonlijke manier. Korte lijntjes, snel schakelen en zo nu en dan samen lachen. Daar genieten we van!

Ik was 15 jaar oud toen ik zelf startte met ondernemen. Ik dook in de wondere wereld van online marketing en meer dan 10 jaar later ik een team van vakspecialisten om zich heen mogen verzamelen. Met elkaar leren we de klant écht kennen. Vanuit dit fundament zorgt Online Bazen voor een efficiënte strategie die we stapsgewijs uitvoeren met onze digitale expertise!

WE DOEN HET SAMEN

We leren iedere dag bij. Van nieuwe collega’s, nieuwe uitdagingen of onverwachte tegenslagen. Ook kijken we naar mogelijkheden in plaats van belemmeringen. Met deze mindset staan we open voor feedback en werken we samen aan een verbluffend eindresultaat. Dat doen we met de klant, met elkaar én door gebruik te maken van meerdere kanalen. Omdat de SOMM der delen altijd meer oplevert dan verwacht!

In de toekomst willen wij blijven groeien, net zoals we dat met onze klanten doen. Zo krijgen we nog meer specialismen in huis waarmee wij jouw bedrijf in haar kracht kunnen zetten. Als gevolg daarvan hebben wij weer de mogelijkheid om met ons team hetzelfde te doen. Door te bouwen op vertrouwen, plezier te hebben en elkaar scherp te houden zorgen we met zijn allen voor een betere toekomst!

Onze kernwaarden

ALS EEN BAAS

Onze bazen hebben alles onder controle, weten waar zij voor staan en stellen zich flexibel op in een veranderlijke wereld. Wij begrijpen als geen ander hoe online marketing werkt. Algoritmes veranderen continue en technologische ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op. Gelukkig rennen wij nét zo hard en creëert onze dynamiek een consistente flow. We nemen de klant mee, geven advies en ondersteunen hen waar het kan. De klant is hierdoor optimaal voorbereid op de online markt. Als een echte Online Baas!

VANUIT KRACHT EN KUNDE

Voor een geloofwaardige strategie is het van belang om de waarden van de klant goed in kaart te brengen. Om die reden zorgen we altijd voor een hechte connectie met onze klant. Daarnaast hebben we onze eigen waarden ook goed in het vizier. Zo zorgen we dat onze medewerkers optimaal kunnen presteren door hen vrijheid, vertrouwen en mogelijkheden tot ontwikkeling te geven. Alleen dan zijn wij in staat om met onze klanten hetzelfde te doen. Samen zorgen we voor groei en maken we stappen die nodig zijn om te winnen. Schouder aan schouder staan we op het speelveld. En dat blijven we doen. Winnen doen we dus als team. Met elkaar én met de klant!

CREATIEF MET STRATEGIE

Creativiteit is het combineren van onverwachte factoren met een positieve uitkomst. Onze Strategische Online Multichannel Marketing is de SOMM der delen die zorgt voor dat resultaat. De ongrijpbare wereld van online marketing zit boordevol pareltjes, kanalen en technieken die je eindeloos kunt combineren voor een verbluffend resultaat. Het is ons doel om deze kanalen samen te brengen, verbanden te zien en een passende strategie neer te zetten waardoor mooie merken hun doelen kunnen behalen!

Onze missie

Online Bazen zet mensen in hun kracht. Dat doen we met klanten én onze medewerkers. Vanuit deze energie stappen wij een bedrijf binnen om hen te helpen aan meer leads, meer conversies en meer omzet. Onze Strategische Online Multichannel Marketing (SOMM) werkt omdat we de klant écht leren kennen. Dit authentieke fundament zorgt voor een efficiënte strategie die wij stapsgewijs uitvoeren vanuit onze digitale expertise. Zo zijn we online marketing de baas, samen met de klant!

En nu vol vooruit!

Online Bazen is klaar voor de toekomst en voor groei. Ons team is klaar om te bouwen aan het succes van onze klant. Heb je naar aanleiding van onze nieuwe identiteit nog vragen of onduidelijkheden? Neem gerust contact op met ons! 

Over de auteur

Chelsea Bosters

Chelsea is de eigenaar van Online Bazen en houdt zich bezig met online strategie en conversie optimalisatie.

Gerelateerde berichten

Call Now Button