• 073-2032195
  • [email protected]
  • Onze klanten geven ons een:

Services Details

Online Adverteren

Snel jouw klanten via verschillende kanalen bereiken? Online adverteren is daar de oplossing voor. Dankzij kanalen als Google Ads & Facebook ben je binnen no-time zichtbaar bij jouw doelgroep. Of je nu meer engagement, conversies of naamsbekendheid wilt. Vrijwel alles is mogelijk met digital advertising. Echter, is er steeds meer concurrentie binnen het digital advertising landschap. Het is lastiger om uniek te zijn en resultaat te boeken. Het is niet zo simpel als een plaatje met wat tekst online zetten en wat geld erin steken. Het is iets moeilijker dan dat.

Multichannel strategie

Onze bazen hebben jarenlange ervaring op deze gebieden en veel praktijkervaring opgedaan aan de klantzijde. Als gecertificeerd Google Partner zijn wij deskundig in Search-, Display- en Shopping-campagnes. Onze strategieën hebben altijd als hoofddoel om een gezonde en stabiele toekomst voor onze partners te realiseren. Wij geloven daarom in een multichannel strategie, waar de focus ligt op adverteren (korte termijn) en organische zichtbaarheid (lange termijn).

Van strategie tot uitvoer

Online adverteren kun je op verschillende manieren aanpakken, maar een ding staat altijd centraal: ‘Relevantie’. Jouw boodschap moet relevant zijn en via het juiste kanaal op het goede moment getoond worden. Daarom gaan we voordat wij een advertentiestrategie uitrollen om de tafel zitten met jou. We willen een zo goed mogelijk beeld van jouw doelgroep. Wat beweegt ze? Wat houdt ze ’s-avonds wakker? En waar zijn ze online te vinden? Dit zijn dingen die we met jou bespreken tijdens een strategiesessie.

Maar hoe gaat de samenwerking er daarna uitzien, vraag jij je misschien af? We nemen de uitvoer van de campagnes op ons en houden de data nauwlettend in de gaten. Zo komen wij er snel achter wat effectief is en wat niet. Aan de hand daarvan voeren we optimalisatie door. Natuurlijk altijd in overleg met jou. Van strategiesessie tot multichannel marketingstrategie, wij helpen jou met het behalen van je doelstellingen.

Onze Diensten

Wat zeggen onze klanten

Certificeringen