Onze ontwikkelingen op een rij: Nieuw logo en een nieuwe locatie

door | okt 1, 2016 | Over Online Bazen

Wat gebeurt er allemaal binnen en buiten de kantoormuren? En, wat kun jij de komende tijd van ons verwachten? Online Bazen groeit hard en wij informeren jou via deze weg graag over de ontwikkelingen binnen ons bedrijf.

Van 0 naar 100 in 3 seconden

Toen ik eind 2015 samen met mede-eigenaar Maurice Stitzinger besloot om samen een bedrijf op te zetten hadden wij uiteraard toekomstplannen en dromen. “Bedrijven helpen om succesvol te zijn op het internet. En dat op een effectieve manier!”.

Die missie is voor ons altijd al de basis en dat zal het ook blijven. Klanten helpen is onze missie en dat doen wij elke dag met plezier, passie en vastberadenheid. Maar successen komen natuurlijk niet vanzelf. Gaandeweg blijf je leren en ontwikkelen en kleine tegenslagen zorgden ervoor dat wij er nog sterker uitkwamen. Door hard te werken en in de spiegel te durven kijken overwin je alles. Als je er samen maar voor gaat!

Gaandeweg zijn er prachtige bedrijven op ons pad gekomen. Van de Openbare Bibliotheek Amsterdam, SPOTTA en Davero tot het geweldige festival 90’s Forever of Music Dome een evenementenlocatie voor meer dan 2500 personen. Een enorme diversiteit die zorgt voor een geweldig gevoel en kracht die ons vooruit blijft stuwen. Van het maken van een knallende advertentie tot het bouwen van een uitgebreide webshop, juist die diversiteit zorgt voor ongekende krachten bij ons.

Van onzekerheid naar zekerheid

Elke ondernemer kent het waarschijnlijk wel. Je begint een bedrijf en twijfels zijn er altijd. Je moet jezelf waarmaken en kwaliteit leveren. Niet alleen voor anderen, maar ook voor jezelf. Inmiddels hebben wij dat vertrouwen gewonnen en hebben wij laten zien dat wij het kunnen waarmaken. Zo hoort het immers ook als je zelf denkt vanuit een content marketing principe. Niet roeptoeteren dat je goed bent, maar het ‘simpelweg’ laten zien.

Door dat vertrouwen en bepaalde positie die wij hebben ingenomen is ons merk ook aan verbetering toe. Nóg beter positioneren richting de markt. Daarbij hoort ook een verbetering in ons logo en huisstijl. Een duidelijkere beschrijving van wat wij precies doen en wie wij zijn.

Logo Online Bazen

Het nieuwe logo van Online Bazen is ontworpen op basis van onze 3 diensten: Websites & webshops, online marketing en social media marketing. Dit alles maakt van Online Bazen het bedrijf die we nu zijn en geeft bedrijven de zekerheid die ze nu hebben.

Vergeet de buitenkant niet!

Uiteraard zijn alle uitingen die wij voor klanten maken van essentieel belang in communicatie voor onze klanten. Deze communicatie moet uiteraard volledig aansluiten bij de kwaliteit die onze klanten wensen. Om die reden introduceren wij Offline Bazen.

Offline Bazen

Zoals het logo al verklapt is Offline Bazen gefocust op Grafisch ontwerp en vormgeving. Offline Bazen werkt vanaf een helder idee en concept uiteindelijk de ideeën uit, zowel online- als offline. Max Blezer is de designbaas die vanaf vandaag leiding geeft aan dit geweldig nieuwe concept.

Max heeft jarenlange ervaring op het gebied van design en is al vanaf het begin van Online Bazen betrokken bij alle uitingen die wij ontwerpen voor onze klanten. Tevens is Max een creatieve ondernemer die precies weet wat er nodig is om te slagen. Een logische stap in ons groeiproces.

Een prachtige nieuwe locatie in Heerlen

Onze presentatie is voor ons belangrijk. Nadat wij begin dit jaar al een prachtig kantoor in Den Bosch hadden betrokken hebben wij per 1 oktober 2016 ook een nieuw kantoor in het zuiden betrokken. Ons kantoor in het Roda JC stadion in Kerkrade hebben wij omgeruild voor een kantoor in het centrum van Heerlen. Een prachtig kantoor dichtbij de grote markt van Heerlen. Kortom; een kantoor waar wij nog verder kunnen blijven groeien en doorontwikkelen. Om nog verder te kunnen doorontwikkelen zijn wij een samenwerking aan gegaan met Inkt4all, Verhuurder van ons nieuwe kantoorpand en gespecialiseerd in drukwerk. Door de samenwerking met Inkt4all kunnen wij onze klanten nu nog sneller voorzien van drukwerk en blijft kwaliteit gewaarborgd.

nieuwe-locatie-1

Deze ontwikkelingen zijn voor ons een logisch gevolg van onze groei en bedrijfsvoering. Wij blijven ons ontwikkelen om de markt en technologische ontwikkelingen continue onder de rader te houden en te blijven begrijpen. Online Bazen & Offline Bazen is er voor jou!

Over de auteur

Chelsea Bosters

Chelsea is de eigenaar van Online Bazen en houdt zich bezig met online strategie en conversie optimalisatie.

Gerelateerde berichten

Call Now Button