Social media uitbesteden

Zoek je een bureau waaraan je social media kunt uitbesteden met gegarandeerd resultaat? Wij helpen je verder met je socials. Plan snel een afspraak in!

Social media uitbesteden

Je wilt social media uitbesteden, omdat je gehoord hebt hoe effectief adverteren kan zijn en wat voor moois het je kan opleveren. Wij bij Online Bazen zijn het helemaal met je eens, maar je plukt alleen de vruchten als het goed wordt aangepakt. Niet zomaar wat posts de wereld in slingeren, maar adverteren op social media met keiharde resultaten. Klinkt goed, toch? Wij kunnen je haarfijn uitleggen waarom het uitbesteden van dat social media adverteren aan ons, de Online Bazen, een slimme zet is.

Waarom social media uitbesteden jou helpt je doelen te behalen

Laten we eerlijk zijn, veel bedrijven doen maar wat op social media. Begrijpelijk, want er zijn nog zoveel andere dingen te regelen. Maar eigenlijk is het hartstikke zonde! Als je social media er maar een beetje bij doet, loop je gewoon keiharde euro’s mis. Daarom is het slim om je social media uit te besteden aan een bureau dat weet wat het doet als het op adverteren aankomt. Wij weten precies hoe we jouw doelgroep warm houden, nieuwe doelgroepen bereiken en die conversies laten binnenstromen. En geloof ons, de mogelijkheden om dit te bereiken zijn bijna eindeloos.

Onze expertises voor social media adverteren op een rij

Facebook

78% van de Facebook-gebruikers koopt weleens iets via een advertentie.

Instagram

Instagram telt 7,8 miljoen actieve gebruikers in Nederland; een enorm publiek om je doelgroep te bereiken.

TikTok

74% van de TikTok-gebruikers, gebruikt TikTok eerder als zoekmachine dan Google.

Pinterest

91% van de Pinterest-gebruikers bewaard borden en gebruikt deze later tijdens een aankoop.

LinkedIn

LinkedIn is 27% effectiever voor leadgeneratie dan andere socialmediaplatformen. 

Pluk de vruchten van het uitbesteden van social media adverteren!

Je kan toch niet tegelijkertijd je bedrijf runnen én op de hoogte blijven van alle ins en outs van social media adverteren? Dat gaat simpelweg niet! Het loont past echt om te investeren in social media adverteren als je er kennis van hebt, er helemaal voor gaat en consistent blijft. En eerlijk is eerlijk, dat is lastig als je het al druk hebt met je corebusiness. Gelukkig begrijpen wij dat als geen ander. Adverteren op social media is helemaal ons ding; dat is precies waarom het uitbesteden aan ons een goede zet is. Jij wilt toch ook de volgende voordelen plukken?

Van passie naar succes

De beste keuze als je social media adverteren wilt uitbesteden

Als je serieus bent over het uitbesteden van adverteren op social media, dan is de keuze snel gemaakt. Je wilt toch dat jouw content wordt vertaald naar een conversiepercentage waar je U tegen zegt? Dat maakt Online Bazen de beste partij voor het uitbesteden van adverteren op social media. Onze social specialisten hebben een dagelijkse schermtijd van 3+ uur. Ze vissen creatieve ideeën uit avonden lang scrollen, spotten nieuwe TikTok-trends en zijn sneller op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen in advertentie-landschap dan de aankondiging van een geboren buurmeisje. En dat zijn nog niet eens alle redenen om voor Online Bazen te kiezen:

Online Bazen team

Onze aanpak voor adverteren op social media

Klaar voor actie en wil je adverteren op social media aan ons uitbesteden? Zorg dan dat je alvast op de hoogte bent van onze aanpak. 

Onze social ads successen

Pure magie voor jouw bedrijf!

Dit wil je misschien nog weten over het uitbesteden van social media adverteren

Hoe meer je erin steekt, hoe meer je eruit haalt. We hebben klanten met een budget van € 5,-  per dag en klanten met een budget van honderden euro’s per dag. De exacte kosten zijn volledig afhankelijk van jouw budget en doelstellingen. We bedenken een strategie die het best aansluit bij jouw bedrijf en wat binnen jouw budget valt. Er zijn twee opties voor het bepalen van je budget:

  1. Je hebt een doel dat je wilt bereiken. Wij gaan met dit doel in gedachte met behulp van data achterhalen welk budget nodig is om het doel te realiseren. 
  2. Je hebt een budget wat je maximaal wilt besteden. Wij passen hier je doelen op aan. Met behulp van data kijken we wat je kunt bereiken met dit budget. 

Dit is afhankelijk van de doelen die je wilt bereiken. Wil je een betere naamsbekendheid en meer websitebezoekers? Dan zijn Instagram, Facebook en bijvoorbeeld Pinterest slim om in te zetten. Ben je op zoek naar nieuwe werknemers? Dan is LinkedIn de beste optie. Is het jouw doel om meer verkopen via je website te realiseren? Ook dan is Facebook een geschikt kanaal. Wij bepalen welke kanalen we het best kunnen inzetten binnen jouw budget en om jouw doelen te realiseren.

  1. Je hebt een doel dat je wilt bereiken. Wij gaan met dit doel in gedachte met behulp van data achterhalen welk budget nodig is om het doel te realiseren. 
  2. Je hebt een budget wat je maximaal wilt besteden. Wij passen hier je doelen op aan. Met behulp van data kijken we wat je kunt bereiken met dit budget. 

Alle data vanuit de socialmediaplatformen en de website verzamelen we in een grote datasheet die met je wordt gedeeld. We doen wekelijks een analyse waarin we bekijken welke resultaten ons werk hebben opgeleverd. We trekken conclusies en stellen vervolgstappen op. Wekelijks word je op de hoogte gebracht, zodat je betrokken blijft, weet waaraan je budget wordt besteed en wat het oplevert. 

  1. Je hebt een doel dat je wilt bereiken. Wij gaan met dit doel in gedachte met behulp van data achterhalen welk budget nodig is om het doel te realiseren. 
  2. Je hebt een budget wat je maximaal wilt besteden. Wij passen hier je doelen op aan. Met behulp van data kijken we wat je kunt bereiken met dit budget. 

Bij het uitbesteden van social media adverteren, maakt ons team de inhoud die nodig is voor de advertenties. Jij levert hiervoor beeldmateriaal aan, waarmee wij aan de slag gaan. Mocht dit niet beschikbaar zijn, dan kunnen we je eventueel begeleiden tijdens een fotoshoot of video-opnamedag. We zijn continu bezig met het optimaliseren van de campagnes en doen dan ook regelmatig aanpassingen aan de creatieve inhoud. 

Zij gingen je voor met het
uitbesteden van social media adverteren

Cathy Fabluxe
Cathy Fabluxe
2023-08-07
Na 10 jaar zelf Facebook te hebben gedaan besloten wij om eens proffesioneel hulp te zoeken . Na online een grote zoektocht te hebben gedaan naar de beste online marketeer kwamen wij uit bij Online bazen. Na contact te hebben genomen kwam Chelsea (eigenaar) direct naar onze winkel om het een en ander te bespreken . Dit sprak ons erg aan en zijn we eigenlijk gelijk de samenwerking aangegaan . Na zelf veel problemen te hebben ervaren op Facebook met het promoten dmv account geblokkeerd heeft online bazen er alles aan gedaan zodat wij weer konden promoten op Facebook . Ik raad iedereen aan die vastloopt op het gebied van online adverteren om Online Bazen te raadplegen en eventueel een samenwerking te starten . Het geheel uit handen geven van het online adverteren en de mails etc neemt een heleboel stress weg zodat wij ons op de juiste dingen konden concentreren met onze kleding winkel .
Damla Imanci
Damla Imanci
2022-12-23
Super tevreden. Luisterd aandachtig naar de wensen en verwachtingen van de klant en haalt de maximale resultaat eruit!
Robbin Zwartjes
Robbin Zwartjes
2022-10-08
Toppers!
Sandy Nicole Langstraat
Sandy Nicole Langstraat
2022-04-21
Super goede service! Altijd enorm betrokken bij de klant en echt een marketing bureau wat te vertrouwen is. Aanrader!!!
Martijn van der Loo
Martijn van der Loo
2020-06-26
Wil je meer scoren in je online marketing ga dan zeker eens praten met Online Bazen. Ze kunnen je voorzien van een goed advies en het uiteraard ook uitvoeren. Zeker een aanrader.
Roy de Haan
Roy de Haan
2020-06-26
Online Bazen biedt goede ondersteuning, geven professioneel advies en denken graag met je mee! De koffie staat altijd bij hun klaar :) Ik kijk uit naar een vruchtbare samenwerking.
Bart spoor
Bart spoor
2020-06-25
Heel professioneel bedrijf, fijn om mee samen te werken. Na een prettige ontmoeting zijn er super strategieën uitgekomen. Online bazen doet zijn naam eer aan.
Remco Stolzenbach
Remco Stolzenbach
2020-06-24
Online Bazen is een zeer professioneel bedrijf met bijzonder veel expertise! Wij zijn zeer tevreden met de strategieën en het geleverde werk. In een woord TOP!
Lisa Huiskamp
Lisa Huiskamp
2019-03-11
Online Bazen heeft mijn online marketing naar een hoger level getild! Ik pluk er direct de vruchten van. Dank Chelsea en zijn team!
Call Now Button