• 073-2032195
  • [email protected]
  • Onze klanten geven ons een:

Services Details

Google Ads

Google is de grootste zoekmachine ter wereld. Daarom is het als bedrijf niet gek om hierop te adverteren. Google Ads biedt verschillende opties om te kunnen adverteren, waaronder o.a. Google Search, Google Shopping, Display en YouTube. Binnen Google hebben mensen een specifieke zoekopdracht en dus een bepaalde behoefte. Met Google Ads-campagnes kun je inspelen op die behoefte en zichtbaar zijn op het juiste moment bij de juiste doelgroep.

Google Search


Bijna iedereen begint met een zoekopdracht wanneer hij zijn internetbrowser opent. Het is daarom als bedrijf heel belangrijk om in te spelen op deze zoekopdrachten. Google Ads is by far de meest effectieve betaalde manier om effectief in te spelen op zoekopdrachten. Op basis van relevante zoektermen is het mogelijk om de potentiële klant advertenties te tonen, wanneer hij specifiek op zoek naar iets is. Wij zetten de juiste biedingsstrategie zodat jij het meeste uit jouw advertentiebudget haalt en tegen de laagste kosten boven de organische zoekresultaten in Google verschijnt. De kunst is om de vraag van de consument op het juiste moment te leren begrijpen. Wanneer je dit combineert met de juiste advertenties dan heb je goud in handen.

 Google Shopping


Google Shopping is een vergelijkingstool en kun je opzetten binnen Google Ads (de nieuwe naam voor Google Adwords) en Google Merchant Center. Je werkt namelijk met een productfeed, die je kan uploaden in Google Merchant center. Deze product feed bestaat uit een foto, een titel, een beschrijving van het product en een aantal andere attributen zoals een artikelnummer en verdere eigenschappen. Wanneer potentiële klanten zoeken op een bepaalde zoekterm, bepaalt Google aan de hand van jouw website, productfeed en biedingen of je producten getoond worden.

Google Display


Het Google Display Netwerk bestaat uit een grote verzameling displaypartners van Google. Deze hebben aangegeven advertenties te willen weergeven op hun website. Google Display Netwerk is zeer groot en daarom is het belangrijk om een duidelijke strategie te hebben. Je kan bijvoorbeeld targeten op plaatsing, content, onderwerp en zo zijn er nog veel meer opties. Wij adviseren je graag over de mogelijkheden binnen het Google Display Netwerk.

Door de vele mogelijkheden van Google Ads is het belangrijk om jouw campagne juist in te richten. Verkeerde inzet hiervan kan veel geld kosten terwijl kleine aanpassingen vaak al enorme verbeteringen kunnen opleveren. Gelukkig hebben wij bij Online Bazen genoeg ervaring met Google Ads en diverse specialisten met jarenlange werkervaring op dit gebied. Online Bazen is gecertificeerd door Google als een professioneel bureau in de uitvoering van Google Ads. Wij hebben aan een aantal hoge criteria moeten voldoen voordat we deze titel kregen. Daarom zijn wij ervan overtuigd dat we jou kunnen helpen. Ben je op zoek naar een online marketingbureau dat wél begrijpt hoe Google Ads werkt en hoe je dit efficiënt inzet? Ben dan niet bang om contact met ons op te nemen.

Onze Diensten

Wat zeggen onze klanten

Certificeringen