• 073-2032195
  • [email protected]
  • Onze klanten geven ons een:

Services Details

Instagram

Instagram is een social media netwerk waarop je foto’s en video’s kunt bewerken en delen, stories kunt plaatsen en live kunt gaan. Met zo’n 5 miljoen gebruikers in Nederland is het platform met zo’n 1 miljoen gebruikers gestegen t.o.v. vorig jaar. Dit is de grootste groei van ieder social media platform in Nederland.

Instagram is voornamelijk een platform waarop vrienden foto’s en video’s met elkaar delen, maar het wordt ook steeds meer door bedrijven ingezet. Tegenwoordig kun je een bedrijfsprofiel maken en heb je een aantal handige statistieken en tools tot je beschikking. Je kan hiermee resultaten evalueren en bereik/engagement stimuleren. Naast de voordelen van een bedrijfsprofiel zijn er nog veel meer voordelen. Met het grote bereik van Instagram kun je grootschalig nieuwe klanten bereiken en engagen. Door het gebruik van relevante hashtags kun jij in relevante zoekopdrachten verschijnen van jouw doelgroep. Voordat wij beginnen met de uitvoer van jouw Instagram strategie voeren we daarom altijd een gedegen hashtag onderzoek uit. Zo weten we precies welke hashtags jouw doelgroep gebruikt en zo kunnen wij hen makkelijker bereiken.

Instagram Stories


Sinds het uitrollen van Stories op Instagram is dit dé plek om jouw doelgroep te bereiken. Instagram gebruikers spenderen namelijk de meeste tijd binnen deze functie. Stories zijn foto’s/video’s die maar 1 dag beschikbaar zijn. Een story komt altijd bovenaan de tijdlijn te staan en zijn zeer snel gemaakt. Stories zijn daarom een super efficiënte manier om top of mind bij jouw doelgroep te blijven en ze constant te bereiken. Tegenwoordig kun je daarnaast zelfs live gaan bij Instagram Stories. Dit is de ideale manier om in direct contact te komen met jouw doelgroep. Wij helpen je graag met het inzetten van Instagram Stories & Instagram Live. Onze experts hebben dit al voor veel bedrijven mogen doen en weten als geen ander wat wel en niet werkt.

Of je nu ondersteuning wilt of een hele nieuwe strategie voor Instagram. Online Bazen regelt het voor je. Ons team van bazen weet als geen ander hoe Instagram effectief ingezet moet worden om jouw doelstellingen te behalen.

Onze Diensten

Wat zeggen onze klanten

Certificeringen