Huidzorg 073

Periode: Doorlopend

Huidzorg 073 is een praktijk voor huidzorg en lasertherapie in de regio Den Bosch. Je kunt bij Huidzorg 073 terecht voor allerlei behandelingen en adviezen rondom de verzorging van je huid. Sinds juni 2020 verzorgt Online Bazen de online marketing strategie voor Huidzorg. We hebben mooie resultaten behaald waarover we je in deze case graag meer over vertellen.

Situatie en behoefte

Toen Huidzorg 073 in juni 2020 bij ons binnenkwam was de website toe aan een update en ook niet goed vindbaar in Google. De website had daardoor weinig bezoekers en er kwamen niet genoeg leads binnen via de website. Het verhogen van het aantal website bezoekers en leads was dan ook het voornaamste doel. Om dit te realiseren kozen we een strategie die gericht is op de korte en middellange termijn.
  • Behoefte 1: Beter gevonden worden op relevante zoekwoorden zonder hiervoor te betalen.
  • Behoefte 2: Meer leads binnenhalen zodat de behandelkamers gevuld worden.

Gekozen strategie

Stap 1: Online Marketing Strategie
Allereerst was het nodig om de website te updaten en zo de hele website te optimaliseren voor het binnenhalen van zoveel mogelijk leads. Daarnaast hebben we ingezet op Google Ads om meer bezoekers en zo ook meer leads te verzamelen (korte termijn). In januari 2021 hebben we daar SEO aan toegevoegd om zo de optimale strategie in te zetten. Binnen SEO zijn we naast het optimaliseren van zoekwoorden ook aan de slag gegaan om Google Mijn Bedrijf goed in te richten en te gebruiken binnen de strategie (lange termijn). In 2021 zijn we ook begonnen met het optimaliseren van landingspagina’s voor de verschillende behandelingen. We richten ons hierbij steeds op twee behandelingen per keer.
Stap 2: Resultaten
Door deze strategie in te zetten hebben we mooie resultaten behaald. Het aantal contactaanvragen tot nu toe in 2021 is bijna 3,5 keer zo hoog als het aantal contactaanvragen in 2020. Onze SEO strategie heeft ook veel opgeleverd. Het aantal organische gebruikers is met 86% gestegen en ook het aantal sessies ging omhoog met 62%. Het aantal klikken is verdubbeld en de vertoningen op Google zijn verdriedubbeld.
Stap 3: Hoogtepunten
We hebben met de SEO strategie veel resultaat behaald. Organische gebruikers zijn bijna verdubbeld en de vertoningen zijn meer dan verdriedubbeld. Het aantal kliks is ook flink gestegen, namelijk twee keer zo veel.

Resultaten

>86%

86% meer gebruikers

1800

van 500 vertoningen op Google naar 1800

200%

Aantal klikken verdubbeld

Benieuwd naar onze aanpak?

Ben jij benieuwd of Online Bazen voor jou dergelijk verschil kan gaan realiseren? Neem dan contact op met onze specialisten. Vanuit strategisch oogpunt kijken wij graag naar jouw doelen.
Call Now Button