Diensten

Online Bazen > Diensten

WAT DOEN DE ONLINE BAZEN?

ADVIES

Een introductiegesprek gaat over uw wensen en ideeën. Misschien twijfelt u over uw huidige aanpak? Heeft u het gevoel dat u kennis te kort komt? Wij helpen u graag met het bekijken en overwegen van de mogelijkheden.

Lees meer over ons advies…

UITVOERING

Aan de slag met online marketing, maar hoe? Nadat de strategie is bepaald zetten wij het stappenplan uit en gaan we aan de slag. Met maandelijkse voortgangsgesprekken en/of rapportages, alles om uw doel te behalen.

Lees meer over de uitvoering…

TRAININGEN

Met uw eigen mensen het internet optimaal inzetten voor uw bedrijfsresultaten en doelen. Dat is best een uitdaging. Online Bazen biedt diverse trainingen, maar ook coaching en begeleiding aan. Op maat, individueel of voor een groep.

lees meer over onze trainingen…

Online Bazen is het bureau dat er voor zorgt dat uw bedrijf de wereld van online marketing gaat begrijpen, en dat aan de buitenwereld laat zien. Onze diensten zijn ingericht voor de moderne onderneming, die begrijpt dat online marketing meer is dan een simpel extraatje.

Wij beginnen bij content marketing, de basis van online. U moet relevant zijn, maar hoe doet u dat? Dankzij een solide contentstrategie kunt u direct effectief aan de slag.

Vanuit die content marketing strategie bouwen we verder. Welke kanalen gaan we inzetten? Online Bazen is specialist op het gebied van Social media marketing & adverteren, Google optimalisatie (SEO), Google adverteren (SEA), Data Analyticsdesign en webdesign.

Chelsea Bosters
Marketing / Sales
Maurice Stitzinger
Webdesign / Technisch

Heeft u nog vragen?

Het kan zijn dat u ondanks de informatie op de website toch nog een aantal vragen heeft. Aarzel dan niet en neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij beantwoorden graag al uw vragen!

Neem contact op