E-mailmarketing

Online Bazen > Diensten > E-mailmarketing

E-mailmarketing

WAT DOEN DE ONLINE BAZEN?

ADVIES

Een introductiegesprek gaat over uw wensen en ideeën. Misschien twijfelt u over uw huidige aanpak? Heeft u het gevoel dat u kennis te kort komt? Wij helpen u graag met het bekijken en overwegen van de mogelijkheden..

Lees meer over ons advies…

UITVOERING

Aan de slag met online marketing, maar hoe? Nadat de strategie is bepaald zetten wij het stappenplan uit en gaan we aan de slag. Met maandelijkse voortgangsgesprekken en/of rapportages, alles om uw doel te behalen.

Lees meer over de uitvoering…

TRAININGEN

Met uw eigen mensen het internet optimaal inzetten voor uw bedrijfsresultaten en doelen. Dat is best een uitdaging. Online Bazen biedt diverse trainingen, maar ook coaching en begeleiding aan. Op maat, individueel of voor een groep.

lees meer over onze trainingen…

Met een relatief kleine investering is het al mogelijk om e-mailmarketing in te zetten. Veel bedrijven zetten e-mailmarketing dan ook al in, maar er ontbreekt vaak een duidelijke en heldere strategie. Daar helpt Online Bazen u graag mee verder!

Waar moet uw focus op komen te liggen? Wie gaat u mailen? Waarvoor wilt u e-mailmarketing inzetten? Wat zijn uw doelen? Wilt u conversiegericht aan de slag of e-mailmarketing inzetten om uw huidige klanten te informeren? Dit zijn allemaal vragen waar wij rekening mee houden bij het creëren van een duidelijke strategie.

Wat kan het uw bedrijf opleveren?

Meer binding met uw klanten of meer bezoekers trekken naar uw website? Er zijn verschillende doelen om e-mailmarketing in te zetten. Een wekelijkse nieuwsbrief is handig om uw B2B en/of B2C klanten te informeren en het laatste nieuws te delen, maar het gaat verder dan dat. Met e-mailmarketing kunt u namelijk ook klanten voor u terugwinnen door het als remarketing tool in te zetten bij conversie optimalisatie. Denk hierbij aan een mail flow waarin o.a. verlaten winkelwagens worden opgepakt, vaste klanten kortingscodes krijgen toegestuurd of automatisch op verjaardagen een cadeautje ontvangen in hun inbox. Terwijl u hier zelf helemaal niks voor hoeft te doen. Kortom, mogelijkheden genoeg!

Wat kan Online Bazen voor u betekenen?

Van strategie tot design en van content tot uitvoer; wij van Online Bazen helpen u van A tot Z bij het inzetten van e-mailmarketing en het creëren van een geoptimaliseerde mail flow. Uw mails en nieuwsbrieven zullen niet langer ongelezen in de prullenbak verdwijnen! Genereer meer traffic naar uw website/webshop, creëer meer brand awareness bij uw klanten en stimuleer uw conversies met relevante content en een doelgerichte strategie.

Bent u op zoek naar een online marketing bureau dat wél begrijpt hoe E-mailmarketing werkt en hoe het efficiënt wordt ingezet? Bent u toe aan verbetering of op zoek naar professioneel en eerlijk advies over de huidige aanpak? Plan een afspraak met ons in

Chelsea Bosters
Commercieel EindBaas / Marketing Baas
Maurice Stitzinger
Technische Eindbaas / (Web)Design Baas

Heeft u nog vragen?

Het kan zijn dat u ondanks de informatie op de website toch nog een aantal vragen heeft. Aarzel dan niet en neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij beantwoorden graag al uw vragen!

Neem contact op