Google Optimalisatie (SEO)

Online Bazen > Google Optimalisatie (SEO)

Google optimalisatie (SEO)

WAT DOEN DE ONLINE BAZEN?

ADVIES

Een introductiegesprek gaat over uw wensen en ideeën. Misschien twijfelt u over uw huidige aanpak? Heeft u het gevoel dat u kennis te kort komt? Wij helpen u graag met het bekijken en overwegen van de mogelijkheden..

Lees meer over ons advies…

UITVOERING

Aan de slag met zoekmachine optimalisatie (SEO), maar hoe? Nadat de SEO strategie is bepaald zetten wij het stappenplan uit en gaan we aan de slag. Met maandelijkse voortgangsgesprekken en/of rapportages, alles om uw doel te behalen.

Lees meer over de uitvoering…

TRAININGEN

Met uw eigen mensen het internet optimaal inzetten voor uw bedrijfsresultaten en doelen. Dat is best een uitdaging. Online Bazen biedt diverse trainingen, maar ook coaching en begeleiding aan. Op maat, individueel of voor een groep.

lees meer over onze trainingen…

Een website is belangrijk om uw online zichtbaarheid te verbeteren, leads te werven en uw doelen te behalen. Maar zonder relevante bezoekers kunt u de leads en doelen vaak wel vergeten. Google Optimalisatie is onderdeel van een groter geheel: Search Engine Optimalisation. Wij optimaliseren uw website zo dat u goed wordt gevonden door uw potentiële doelgroep. Dit doen wij altijd in combinatie met content marketing en conversie optimalisatie. Hierdoor zal uw verhaal als bedrijf kloppen, wordt u gevonden én behaalt u een goede ROI.

Op het gebied van Google Optimalisatie zijn wij gespecialiseerd in de volgende onderdelen:

  • Onsite optimalisatie
  • Off-site optimalisatie
  • Linkbuilding
  • Content marketing
  • SEO Strategie en uitvoering

Wilt u meer bezoekers op uw website of webshop via organische zoekresultaten? Bent u toe aan verbetering of op zoek naar professioneel en eerlijk advies over de kansen en mogelijkheden op gebied van Google optimalisatie? Maak dan een afspraak met ons.

Chelsea Bosters
Commercieel EindBaas / Marketing Baas
Maurice Stitzinger
Technische Eindbaas / (Web)Design Baas

Ik wil informatie over:

Heeft u nog vragen?

Het kan zijn dat u ondanks de informatie op de website toch nog een aantal vragen heeft. Aarzel dan niet en neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij beantwoorden graag al uw vragen!

Neem contact op