Google Optimalisatie (SEO)

Online Bazen > Google Optimalisatie (SEO)
WAT DOEN DE ONLINE BAZEN?

ADVIES

Een introductiegesprek gaat over jouw wensen en ideeën. Misschien twijfel je over je huidige aanpak? Heb je het gevoel dat je kennis te kort komt? Wij helpen je graag met het bekijken en overwegen van de mogelijkheden..

Lees meer over ons advies…

UITVOERING

Aan de slag met online marketing, maar hoe? Nadat de strategie is bepaald zetten wij het stappenplan uit en gaan we aan de slag. Met maandelijkse voortgangsgesprekken en/of rapportages, alles om jullie doel te behalen.

Lees meer over de uitvoering…

TRAININGEN

Met je eigen mensen het internet optimaal inzetten voor je bedrijfsresultaten en doelen. Dat is best een uitdaging. Online Bazen biedt diverse trainingen, maar ook coaching en begeleiding aan. Op maat, individueel of voor een groep.in.

lees meer over onze trainingen…

Een website is belangrijk om je online zichtbaarheid te verbeteren, leads te werven en je doelen te behalen. Maar zonder relevante bezoekers kun je de leads en doelen vaak wel vergeten. Google Optimalisatie is onderdeel van een groter geheel: Search Engine optimalisation. Wij optimaliseren je website zo dat je goed wordt gevonden door je potentiële doelgroep. Dit doen wij altijd in combinatie met content marketing en conversie optimalisatie. Hierdoor zal je verhaal als bedrijf kloppen, wordt je gevonden én behaal je een goede ROI.

Op het gebied van Google Optimalisatie zijn wij gespecialiseerd in de volgende onderdelen:

  • Onsite optimalisatie
  • Off-site optimalisatie
  • Linkbuilding
  • Content marketing
  • Strategie en uitvoering

Wil je meer bezoekers op je website of webshop? Ben je toe aan verbetering of op zoek naar professioneel en eerlijk advies over de kansen en mogelijkheden op gebied van Google optimalisatie? Maak dan een afspraak met ons.

Chelsea Bosters
Commercieel EindBaas / Marketing Baas
Maurice Stitzinger
Technische Eindbaas / (Web)Design Baas

Ik wil informatie over:

Heeft u nog vragen?

Het kan zijn dat u ondanks de informatie op de website toch nog een aantal vragen heeft. Aarzel dan niet en neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij beantwoorden graag al uw vragen!

Neem contact op
Stel nu je vragen!
Stel nu je vragen!
Wat wil je graag van ons weten?
Connecting...
Op dit moment is er even niemand beschikbaar!
Op dit moment zijn onze chat bazen bezet! even geduld
:
:
:
Heb je een vraag aan Online Bazen? Stel hem gerust!
:
:
De chat is beeindigd
Bent u naar wens geholpen tijdens de chatsessie?
Goed Slecht