Benieuwd waar de Online Bazen gevestigd zitten? Op deze pagina vindt u hier meer informatie over. Zo ontdekt u ook wel kantoor voor u het beste te bereiken is.

Kantoor Rosmalen

In Rosmalen werken de Online Bazen op een heerlijke plek aan de rand van de stad Den Bosch. Den Bosch is een Bourgondische stad en hier vloeien dan ook  onze meest belangrijke kernwaarden en identiteit uit voort. Eerlijkheid, harde werkers en in voor het vieren van successen met onze klanten!

Kantoor Kerkrade

Onze andere vestiging ligt in het Limburse Kerkrade.  Vanuit hier bouwen wij websites, webshops en ontwerpen wij huisstijlen. Het kantoor van Online Bazen in Kerkrade is geen bezoekadres. Wel ontvangen wij klanten graag bij een van onze partners in regio Parkstad, dit uiteraard in overleg.

Neem contact op

E-mail (verplicht)

Bericht

WAT DOEN DE ONLINE BAZEN?

ADVIES

Een introductiegesprek gaat over uw wensen en ideeën. Misschien twijfelt u over uw huidige aanpak? Heeft u het gevoel dat u kennis te kort komt? Wij helpen u graag met het bekijken en overwegen van de mogelijkheden..

Lees meer over ons advies…

UITVOERING

Aan de slag met online marketing, maar hoe? Nadat de strategie is bepaald zetten wij het stappenplan uit en gaan we aan de slag. Met maandelijkse voortgangsgesprekken en/of rapportages, alles om uw doel te behalen.

Lees meer over de uitvoering…

TRAININGEN

Met uw eigen mensen het internet optimaal inzetten voor uw bedrijfsresultaten en doelen. Dat is best een uitdaging. Online Bazen biedt diverse trainingen, maar ook coaching en begeleiding aan. Op maat, individueel of voor een groep.

lees meer over onze trainingen…

Wie zijn de online bazen?

Online Bazen kleurt graag buiten de lijntjes en we begeven ons de buiten gebaande paden. Mede dankzij deze out-of-the box strategie bieden we duidelijkheid en logica voor u als opdrachtgever. Met ons vaste team zorgen wij voor de kwaliteit die u als opdrachtgever en businesspartner mag verwachten, of wij nu de volledige online marketing uit handen nemen of een advertentiecampagne draaien. Wij geloven in de kracht van een partnerschap en de lange termijn.

Jouw contactpersonen: 

Learn More
Chelsea Bosters
Marketing / Sales
Maurice Stitzinger
Webdesign / Technisch

Heeft u nog vragen?

Het kan zijn dat u ondanks de informatie op de website toch nog een aantal vragen heeft. Aarzel dan niet en neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij beantwoorden graag al uw vragen!

Neem contact op