Benieuwd waar de Online Bazen gevestigd zitten? Op deze pagina vind je hier meer informatie over. Zo ontdek je ook wel kantoor voor jou het beste te bereiken is.

Rosmalen

In Rosmalen werken de Online Bazen op een heerlijke plek aan de rand van de stad Den Bosch. In deze Bourgondische stad liggen de wortels van het bedrijf, waar ook onze meest belangrijke kernwaarden en identiteit uit voort gekomen is. Eerlijkheid, harde werkers en in voor het vieren van successen met onze klanten!

Kerkrade

Ons kantoor in Kerkrade ligt lekker centraal in de stad. Het kantoor is gevestigd aan de Marktstraat 9, direct aan de markt in Kerkrade.  Dit kantoor midden in het centrum in de stad is  de thuishaven voor onze Limburgse vestiging.

Neem contact op

E-mail (verplicht)

Bericht

WAT DOEN DE ONLINE BAZEN?

ADVIES

Een introductiegesprek gaat over jouw wensen en ideeën. Misschien twijfel je over je huidige aanpak? Heb je het gevoel dat je kennis te kort komt? Wij helpen je graag met het bekijken en overwegen van de mogelijkheden..

Lees meer over ons advies…

UITVOERING

Aan de slag met online marketing, maar hoe? Nadat de strategie is bepaald zetten wij het stappenplan uit en gaan we aan de slag. Met maandelijkse voortgangsgesprekken en/of rapportages, alles om jullie doel te behalen.

Lees meer over de uitvoering…

TRAININGEN

Met je eigen mensen het internet optimaal inzetten voor je bedrijfsresultaten en doelen. Dat is best een uitdaging. Online Bazen biedt diverse trainingen, maar ook coaching en begeleiding aan. Op maat, individueel of voor een groep.in.

lees meer over onze trainingen…

Wie zijn de online bazen?

Online Bazen kleurt graag buiten de lijntjes en we begeven ons de buiten gebaande paden. Mede dankzij deze out-of-the box strategie bieden we duidelijkheid en logica voor jou als opdrachtgever. Met ons vaste team zorgen wij voor de kwaliteit die jij als opdrachtgever en businesspartner mag verwachten, of wij nu de volledige online marketing uit handen nemen of een advertentiecampagne draaien. Wij geloven in de kracht van een partnerschap en de lange termijn.

Jouw contactpersonen: 

Learn More
Chelsea Bosters
Commercieel Eindbaas / Marketing Baas
Maurice Stitzinger
Technische Eindbaas / (Web)Design Baas

Heeft u nog vragen?

Het kan zijn dat u ondanks de informatie op de website toch nog een aantal vragen heeft. Aarzel dan niet en neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij beantwoorden graag al uw vragen!

Neem contact op
Stel nu je vragen!
Stel nu je vragen!
Wat wil je graag van ons weten?
Connecting...
Op dit moment is er even niemand beschikbaar!
Op dit moment zijn onze chat bazen bezet! even geduld
:
:
:
Heb je een vraag aan Online Bazen? Stel hem gerust!
:
:
De chat is beeindigd
Bent u naar wens geholpen tijdens de chatsessie?
Goed Slecht