Benieuwd waar de Online Bazen gevestigd zitten? Op deze pagina vind je hier meer informatie over. Zo ontdek je ook wel kantoor voor jou het beste te bereiken is.

Locatie Den Bosch

Den Bosch

In Den Bosch werken de Online Bazen op een heerlijke plek, dichtbij het centrum van deze bourgondische stad. De plek waar ook de wortels liggen van het bedrijf en waar onze identiteit ook naartoe verwijst. Eerlijk, harde werkers en altijd tijd voor het vieren van successen met onze klanten.

heerlenob

Heerlen

Ons kantoor in Heerlen ligt lekker centraal in de stad. Het kantoor is gevestigd aan de Pancratiusstraat 26, direct aan het bekende Pancratiusplein.  Samen met onze partners Offline Bazen en Inkt4All bewonen wij dit pand dat de thuishaven voor onze Limburgse vestiging is.

Neem contact op

E-mail (verplicht)

Bericht

WAT DOEN DE ONLINE BAZEN?

ADVIES

Een introductiegesprek gaat over jouw wensen en ideeën. Misschien twijfel je over je huidige aanpak? Heb je het gevoel dat je kennis te kort komt? Wij helpen je graag met het bekijken en overwegen van de mogelijkheden..

Lees meer over ons advies…

UITVOERING

In totaal werken wij met 20 online partners samen, van SEO-bureaus tot online strategie. Van MKB- tot A-bureaus. Wij bieden voor elk bedrijf de juiste oplossingen.

Lees meer over de uitvoering…

TRAININGEN

Met je eigen mensen het internet optimaal inzetten voor je bedrijfsresultaten en doelen. Dat is best een uitdaging. Online Bazen biedt diverse trainingen, maar ook coaching en begeleiding aan. Op maat, individueel of voor een groep.in.

lees meer over onze trainingen…

Wie zijn de online bazen?

Krachten bundelen geeft de beste resultaten. Daarom zetten wij specialisten uit ons netwerk in voor een overall view. Wij werken actief samen en delen openlijk kennis via MarketingMed en events. Alles wat we doen, doen we met passie, betrokkenheid en met een open mind. We geven duidelijkheid aan jullie als onze opdrachtgever over wat je kunt verwachten, want samenwerken doe je nooit alleen. We geloven in partnerschap, dus samen met jou.

Online Bazen is onderdeel van online marketing blogplatform Marketingmed, een kennisplatform voor online marketeers.

De Bazen:

Learn More
Chelsea Bosters
Commercieel EindBaas / Marketing Baas
Maurice Stitzinger
Technische Eindbaas / (Web)Design Baas