• 073-2032195
  • info@onlinebazen.nl
  • Onze klanten geven ons een:

Riverwood

Oplevering

01/09/2020

Duur

Nog lopend

Type
  • Marketing

Johnson Petfood, de naam achter Riverwood, is een Brabants familiebedrijf met een oprechte passie voor gezonde voeding voor kat en hond. Riverwood staat bekend om de hoge kwaliteit voer voor honden en katten. Dit honden- en kattenvoer bevat geen granen, geur-, kleur- en smaakstoffen. De voeding van het Brabantse bedrijf wordt gedistribueerd naar vele dierenspeciaalzaken door het gehele land. Johnson Petfood was midden 2020 klaar om ook online grote stappen te gaan zetten met Riverwood en besloot samen te gaan werken met Online Bazen. 

Online marketing strategie

Wij hebben de online marketing strategie voor Riverwood gebaseerd op basis van de markt en de doelen van Johnson Petfood. Samen met hun team hebben we een strategie gedefinieerd die goed aansluit op de behoeftes van de markt.  Wij hebben gekozen voor een omnichannel strategie waarin gefocust wordt op social media advertenties, Google ads, conversie optimalisatie en e-mailmarketing. 

SEA-strategie

Door middel van de Google Ads strategie zorgen wij voor meer omzet, naamsbekendheid en zichtbaarheid. Wij zetten zowel Google Search, Google Display als Google Shopping in. Google Display zorgt ervoor dat de advertenties eenvoudig worden getoond op diverse sites op basis van gerelateerde content. Middels Google Search en Google Shopping zorgen we voor relevant verkeer naar de website en de benodigde conversies.  

Social media advertenties

Facebook en Instagram gebruiken wij als kanalen binnen de social media advertentiestrategie. Deze advertenties worden getoond aan de juiste doelgroep doordat wij onze targeting daarop afstemmen. Voor deze advertenties maken wij gebruik van dynamische content. Dit zijn advertenties waarin je verschillende foto’s en teksten gebruikt in één campagne en deze dankzij het goede algoritme van Facebook laat variëren om tot de beste variatie te komen. Ook zetten wij retargeting in via social media om het aantal conversies te laten stijgen. 

E-mailmarketing

Wij zetten e-mailmarketing in om meer abonnees te krijgen op de nieuwsbrief en om de verkopen te stimuleren. De mensen die zich hebben ingeschreven voor de nieuwsbrief krijgen dankzij diverse flows informatie over verschillende producten van Riverwood. Kopers van een proefpakket krijgen een kortingscode via de mail om korting te krijgen op de eerst volgende bestelling. 

Toekomstmogelijkheden 

Wij hebben samen met Riverwood al vele successen behaalt en kijken uit naar de toekomst om nog betere resultaten te realiseren. Er liggen grootse plannen om de komende jaren de online successen van Riverwood verder uit te bouwen!

Op zoek naar betere resultaten uit uw online marketing inspanningen?

Online Bazen helpt u graag!

Neem contact op